Friday, 14 November 2014

Choco Bubble Rice

Hai korang!! Miss me? Hahaa

Korang pernah makan kuih beras kan? Mesti pernah kan. Tapi korang pernah tak dengar Choco Bubble Rice?? Mesti belum pernah cuba kan.



Choco Bubble Rice ni special handmade dari Ima collection. Terdapat dalam 2 bekas iaitu jar kaca atau bekas plastic. Ada pelbagai jenis isi kandungan yang korang boleh pilih. 

Antaranya, Bubble Rice, Nestum Careal, Oreo Crunch. Selain itu korang boleh pilih jenis cokelat mengikut kegemaran korang tau! Jenis cokelat ialah perisa Dark Chocolate, Milk Chocolate dan White Chocolate.

Sedap tau! Mai tak puas makan satu jar tu. Sampai rasa nak jilat je dalam bjar tu.  Jika berminat, boleh hubungi Ima (012-8706289) atau boleh juga ke blog beliau di putrimalupage.blogspot.com 

Okay, see you all again. Byeee!!