Sunday, 9 November 2014

Virus Dekat Facebook

Salam Sejahtera!!

Hai semua!! Pernah dengar atau lihat tak virus dekat Facebook?? Okay sebenarnya benda tu bukan benda baru tapi dah lama. Tapi sejak baru-baru ini makin ramai yang terkena virus dekat Facebook tanpa di sedari.

Caranya mudah je. Klik link dah automatik virus itu akan tersebar ke wall kawan Facebook kita. Pandai mereka yang buat virus ni. Mereka reka ayat bagi gempak berserta gambar yang mantap. Buat orang tertanya-tanya mesti mereka klik.

Haaa!! Simple as A B C. Tuan punya akaun Facebook pun tak tahu mereka post benda macam tu kat wall kawan mereka. Bila nampak mereka post gambar dan link, JANGAN klik.

"Ala. Virus je. Laptop atau handphone I ada anti-virus." Okay nanti kalau klik link tu, esok lusa nak log in Facebook tak boleh, JANGAN MENYESAL! So extra be careful okay.

So, here the way macam mana nak buang virus tu ok www.jiwarosak.com/cara-buang-virus-facebook/

See u again!! Byeee!!