Friday, 7 June 2013

Dia Sudah Berubah ~ Aku ??

Salam Jumaat :)

Haa ~ tu kenapa tak pergi sembayang Jumaat lagi tue wahai Adam ?? Nak kena rotan yew :) Pergi sembayang cepat ! Nanti Mai baling dengan kuali baru tau . . Hikhikk !


Korang nampak tak awek cun kat atas tue ?? Comey kan tapi tak boleh kalahkan kecomelan Mai kan *muntah 10 baldi!* . . Tu lah kawan satu sekolah dengan Mai dulu *sorry Michelle sbb aku kidnap gmbr kau*  . . Dia dah memeluk Islam . . Mai ada dengar cerita tapi tak pasti . . Tau-2 dia dah masuk Islam & dia dah kawen last year *kawen tak bagi tau aku pun* . . Congrats dear sebab dah kawen . . Cepat-2 dapat baby :)

Persoalannya sekarang ~ Dia dah berubah but aku ?? Entahlah . . Mai still tak dapat fikir jalan yang mana hendak Mai pilih . . Tadi ada dok borak-2 kosong dengan si ❤ . . Hurmm takut bila fikir masa depan & luckily si ❤ tenangkan Mai & beri kata-2 semangat *tQ abam for be with me*. . Yelah jodoh tu di tangan Tuhan kan tapi kalau boleh, tak mau jodoh dengan orang lain . . *sebab dah sayang giler dengan dia* 


Hakhakk buruk rupa Mai pakai tudung . . Terserlah ketembaman pipi Mai . . Nie gambar tahun lepas . . Masa Mai duduk dekat asrama *miss the moment at hostel* Pipi tu memang tak dapat nak sorok ~ Lazy BamBam *nama baru Mai* 

Huhh ! Exhausted ! Mai serahkan saja pada takdir . . Biar takdir menentukan segalanya . . Jika takdir menentukan Mai untuk berubah macam kawan Mai, adalah korang tengok Mai pakai tudung tapi jika takdir menentukan Mai seperti sekarang, Mai terima saja . . 

Sampai disini sahaja entry merepek Mai *kau memang suka merepek pun* . . 'Till we meet again :)

End!