Saturday, 8 June 2013

My Confession

Salam Sejahtera!


Hikhikk! Title memang tak boleh belah je! Kalau korang tak paham, pegi +Google  & translate ek . . Korang sehat tak ?? Kalau tak sehat, pegi makan ubat ek :)

Btw, apa confession yang Mai nak buat ek ?? Hikhikk! Lepas Mai baca post entry Mai semalam, Mai terfikir kejap . . Mai memang nak kawen lepas habis belajar *kalo jodoh cepat* tapi MAI TAK PANDAI MASAK !!! Huwaaaa! Jujur lah, pandai tapi tak semua Mai tau masak . . Tipulah kalau tak cuba belajar tapi bila penyakit M *malas* datang, semua jadi tak betul . . 


Okay, mesti korang tanya apa motif Mai letak gambar ikan tu . . Bukan nak buat korang terliur tapi tu lah musush Mai . . Mai suka makan ikan *tak semua ikan* tapi Mai tak pandai nak siang ikan . . Homaigad! Anak dara apalah nie tak pandai siang ikan . . Tapi itulah kelemahan Mai . . Bukan kawan tak ajar tapi Mai geli nak keluarkan insang & perut dia tue . . 

Lepas tue, Mai tak pandai kemas rumah . . Lepas bangun tido, Mai tak kemas kan katil pun . . 


Agak-2 macam nie lah bilik Mai . . Baju berlonggok je atas tilam . . Selimut memang tak lipat lah . . Teddy bear banyak-2 plus dengan bantal banyak-2 memang tak kemas . . Fuhh! Semak jugak mata tengok tapi penyakit M nie makin menjad-2 pulak . . TQ to kawan Mai lah sebab dia rajin kemaskan :)

Sape yang kawen dengan Mai nie memang malang lah . . Awal Mai cakap . . Hikhikk! Okay lah, sampai kat sini je entry merepek Mai :)

End!