Thursday, 6 June 2013

Best Nya Dipuji ~

Salam Sejahtera !


Kena puji ?? Sape puji Mai ek ?? Kenapa Mai kena puji ?? STOP ! Banyak sangat soalan tu . . Sape yang tak pernah kena puji ? Tipulah kalau tak pernah . . Even sikit pun, dah rasa senyum sampai ke tengkuk bila di puji *ada ke senyum sampai ke tengkuk* 

Back to story, Mai tak ingat bila tapi masa tu Mai tak online so Mai tak tahu cerita . . Buka-2 Facebook, Mai tengok ada post yang Mai ditag belum di approve . . Mai pun approve & baca lah post tu . . Mula-2 baca macam blurr tapi lama-2 Mai senyum sendiri sebab blogger newbie kata Mai pro edit blog . . Sebab Mai pernah edit blog dia & Mai edit simple je tapi ada orang puji blog dia & dia pun promote la Mai . . Serious malu doe! Happy pun ada kena puji tapi selebihnya malu . . 


Malu doe! Mai cepat-2 cakap yang Mai belum pro lagi . .Mai ajar mana yang Mai tahu . . Agak-2 Mai tak tahu, Mai maseh tergapai-2 cari dalam  +Google  . . Bab friendly tu, Mai memang friendly . . Orang bertanya, Mai beri pendapat :)

Nie, yang kedua pula . . Semalam Mai update post kat group Isma Kids . . Mai bosan & tak tahu nak buat apa jadi Mai update la status ::


Sekali Mai dipuji daa~ Dorang kata muka Mai baby face & tak nampak tua . . Hakhakk ! Kembang semangkuk hidung Mai . . Actually Mai tak ada pun amalkan guna apa-2 produk kecantikkan . . Mai cuma amalkan makan buah-buahan & the most improtant, Mai jarang guna make up . . Kulit Mai jenis yang berjerawat kecil . . Bila jerawat tumbuh, Mai langsung tak picit sebab nanti akan tinggalkan parut . . Mai cuci muka macam biasa & sedar tak sedar, jerawat tu akan pecah sendiri . .

Hehee ! Lepas nie Mai nak jadi budak kecik pulak :) hikhikk! Okay lah, sampai disini saja entry merepek Mai . . 

End!