Tuesday, 16 April 2013

I Want Baby ^^v

Salam Sejahtera !!

Baru-2 nie Mai ada tengok gambar Stacy dengan anak angkat dia . . Serius ! Cute anak angkat dia . . Hee !! I wonder bila lah Mai nak ada anak sendiri kan ??


Alolo !! Tomey nya baby tue kan !! Huhh !! Buat Mai teringin nak anak . . 

Okay !! Sebenar nya , Mai ada bercadang lepas habis belajar + dapat kerja + ada rumah sendiri + ada kereta , Mai nak ambek anak angkat . . 

Mai x tau kenapa Mai suka sangat dengan baby . . Especially baby boy ! Tomey je . . 


Haa !! Cute kan . . Lebat je rambut dia kan . . Korang rasa okay ke Mai ambek anak angkat ek ?? Bukan tak nak anak sendiri tapi Mai memang suka baby sebab nak tunggu si Dia , memang lambat lagi lah . . 


Hee !! Mai ada bincang dengan Dia tapi macam tak nak je . . Hurmm !! Tak pela . . Nanti Mai try bincang lagi . . 


Cute kan baby tue :) Okay kat bawah nie Mai jadi baby sitter . . Walaupun sekejap je tapi nie pun dah geram sebab dia asyik tumbangkan bakul mainan tue . .




Haa !! Btw, sapa baby tue ?? Hikhik !! Teka lah kalo dapat :) . . 

Okay !! Hope Mai dapat amek anak angkat . . 

End !!