Friday, 12 April 2013

Thank You Madu Ku Incik Google & Googlers Sekalian :)

Salam Sejahtera !!



Tak penah entry Mai ada view 700 + dalam dua hari . . Hanya dengan entry INI , blog Mai telah mendapat view sebanyak 700 + dalam dua hari . . 

Memang tak sangka banyak keyword tentang kes buli tersebut . . Mai pun ada try cari sendiri . . Ada yang keluar dan ada yang entry Mai tak tersenarai . . Jum tengok ::

Dengan keyword "budak belasah penang" , entry Mai dapat tempat kedua ::


Ini pula , keyword "smk tun hussein onn penang", entry Mai antara top 5 ::


Dan yang ini, entry Mai dapat tempat pertama . . Memang terbaik lah . . 


Yang ini , mungkin banyak yang hampir sama dengan keyword tue so entry Mai dalam top 10 je . . 


Yang ini , segala view yang banyak tue datang dari Ingik Google :)


Banyak kan ?? Yang selebih nya tue datang dari Facebook , backlink dari rakan blogger tentang entry Mai dah sewaktu dengan nya . . 


Itulah view paling banyak Mai dapat . . Dalam 2 hari je , view meningkat ke 700 . .Tak sangka . . 

Once again , TQ Google :)

End !!