Wednesday, 17 April 2013

Gwiyomi @ Kiyomi Fever :)

Salam Sejahtera !!

Memang ketinggalan zaman betul kan Mai nie . . Rupa nya dah banyak yang upload own Kiyomi video kat Youtube . . Hari tue tengok Kak Maria buat Kiyomi style , serius Mai blurr . . Apalah yang dia buat tue . . Then , tadi dok buka news feed , ada nampak kawan Mai post video Kiyomi . . Nahh !! Baru Mai tau . . 

TAPI Mai still blurr dari mana datang nya lagu and gaya tue ek ?? Btw, Mai ada letak beberapa video Kiyomi . . 

Enjoy . . . . 


  Haa !! Yang kat bawah nie serius cute ! She delicate that video to her beloved husband . . Cute lah sis !! Like korean face :)



Yang bawah nie make me say "CUTE !!!" . . Comey nya bila lelaki buat gaya cam tue . . Hikhik !!




HOMAIGAD !! Kawaii !! Cute betul mamat bawah nie buat Kiyomi style . . Rasa hug n cubit pipi dia tue !!




Okay , here Kak Maria style . . Kawaii !! 




Btw, tadi dok baca komen yang orang drop kat Kak Maria , ada yang menyokong & ada yang mengutuk . . Kak Maria buat just for fun je kot so x payah nak kutuk kata she menggedik . . U r not her husband . . Sabar ek kak Maria . . 


Okay that's it . . Mine video ?? 


No no !! Don't request . . Nanti ada yang banned Mai habis-2 . . Ada pula Mai di cop mohor kan sebagai "pencari publisiti murahan" sebab tak jadi ikut gaya Kiyomi Song tue . . Hikhik !!


Btw, korang nak ke tgk Mai buat Kiyomi ek ?? I wonder . . . . 


End !!