Tuesday, 9 April 2013

Eeeeuuuwww !! Perlukah Ping Entry Macam Tue ??

Salam Sejahtera !!

Korang penah Ping entry tak ?? Mesti penah kan . . Mai pun penah tapi sekali je . . Lepas tue memang tak ada . . Bukan tak nak tapi MALAS . . Lagi satu , entry Mai banyak merapu so Mai rasa it is to important to Ping it . . 

Okay , tadi Mai dok BW blog ke blog dan Mai baru perasan new update entry kat Ping tue teruk betul . . Plus lucah . . 


Disebabkan gambar terlalu lucah dan terdedah , Mai sensor kan gambar tue . . Kalau korang perasan , memang gambar tue tak bertapis . . Ada juga Mai buka blog yang letak entry kat Ping tue and memang tak bertapis . . 

Memang pelik kenapa Ping tue luluskan entry teruk macam tue . . Sepatutnya Ping nie lebih berhati-2 @ cek dulu isi kandungan entry tersebut . . 

Kalau dapat kat laki yang gatai , memang best lah kan tengok . . Err !! Geli geleman Mai . . Ada juga pengalaman bercouple 2 hari dengan laki gila @ sangap seks . . Memang pengalaman ngeri lah . . 

Mulanya memang tak tau dia gila seks tapi bila dia dok mesej nak tengok kemaluan Mai lah , dari situ Mai tau . . Asal call je , mesti dia ajak buat "phone sex" . . Wahhh wahh !! Koe ingat aku apa ?? Choii !! Pernah juga laki tue hantar gambar kemaluan dia kat Mai . . Ingatkan gambar apa . . Sekali buka , OMG !! Terus delete . . Memang dahsyat !!

Btw, kelas petang tadi Mai belajar pasal Cervix Cancer . . Korang jangan ingat perempuan je boleh kena tau . . Laki pun boleh . . Plus Cervix Cancer nie boleh merebak ke kerongkong okay . . Macam mana ?? 

If perempuan tue suka hisap kemaluan lelaki dan kebetulan kemaluan lelaki tue ada penyakit , penyakit itu akan tersebar ke dalam mulut . . . . Tak caya , meh tatap video nie ::


Okay ! Dah tengok kan ?? So , conclusion is , jangan lakukan seks dengan lebih dari seorang lelaki/perempuan ye . . !!

End !!