Monday, 8 April 2013

Blog Review : Pemenang Birthday Giveaway Nur Alja

Salam Sejahtera !!

Mai nak curi masa sikit untuk review blog pemenang :)

Tahniah ek !!

Okay !! Here the review ::

http://mrsteddybearlover.blogspot.com/


First of all , akak (sbb dia muda dr Mai) punya mata sampai juling dok mencari mana pegi cursor nya . . Serius !! Akak tak nampak sebab cursor tue sama warna dengan background . . Cursor tue kecik tak apa tapi jangan buat warna cursor tue dengan background sama warna okay dear ;) Kalau yang lain-2 tue , okay . . Tersusun kemas . .

http://vanilla-coklat95.blogspot.com/


Pinky world :) ehee !! Blog yang simple . . Sidebar tersusun kemas . . cursor pun okay . . Header yang simple tapi ayat tue memang best la :) Hurmm apa lagi ek ?? Tue je kot sebab tak ada kurang or lebih . . Haa !! Loading pun okay :) Keep blogging dear :)

http://www.jujuelyana.my/


Beeee !! Hikhik !! Cute doodle header tue peluk "love" tue . . Love it !! Bertemakan bacground warna kuning . . Pun simple jugak . . Sidebar pun kemas tersusun . . Navigation bar yang menarik . . Loading pun okay . . Tulisan pun okay . . Cursor pun okay . . Lagi ?? Tue je !! Keep blogging dear :)

http://syierajoingiveaway.blogspot.com/


Bertemakan kuning juga tapi yang nie ala-2 Spongbob gitu :) Suka suke !! Loading blog nie pun okay . . Sidebar tersusun kemas . . Mai suka gambar untuk chatbox tue . . Cute Spongebob and Patrick Star tue menari macam balet . . Hikhik !! Cursor pun okay . . Walaupun kecik tapi boleh nampak sebab warna tak sama dengan background . . Ada satu yang Mai tak sure . . Scroll down blog tue memang tak boleh kalau guna arrow kat keyboard ek ?? Sebab try tekan ke bawah tapi x mau . . Guna mouse baru nak . . Hurmm !! Okay tue je !!

http://tengkubutang.blogspot.com/


Sekali pandang blog , macam perempuan . . Dengan kelopak bunga berguguran nya . . ehee !! Mai rasa lelaki lah kan sebab ada 'Tengku' kat nama tue kan ?? Okay !! Sapa dah tengok Wreck It Ralph ?? Belum ?? Memang rugi lah . . Best betul !! Opss !! Soe !! Okay tengok header tue teringan cite tue . . Cute je Venelope tue kan :) Okay !! Blog okay . . Loading pun okay . . Cuma Comment kat blog tue panjang juga ek . . Kalau boleh , buatkan scroll ek . . :) Sidebar pun tersusun . . And !! MAI SUKA MAIN DENGAN KUCING ITAM TUE !! Cute sangat !! Remind me to my cats ! Mai bagi nama dia "Itam" ek :) hikhik !! Okay !! Tue je . . Keep blogging :)

Pheeww !! Lama tak review blog . . Janggal pula rasa . . Okay !! Harap tak ada yang banned Mai lepas nie . . Kot-2 komen Mai mengguris hati yang terguris kan . . Jujur & ikhlas dari hati yew :) Keep Blogging all !! Once again , congratulations :)

End !!

nota terbang :: sambil review sambil buat report . . best kan . . hikhik !! Okay !! Chaww !!