Saturday, 6 April 2013

Journey To Kuching, Sarawak (entry bergambar)

Salam Sejahtera !!

Haaa !! Sapa yang belum baca entry Mai balik Ipoh hari tue ?? Cepat ngaku ! Mai rotan nanti . . Eheee !! Main-2 je . . Sekarang nie dah hampir 6 hari Mai balik Kuching tapi baru nak update ke ?? Ishh-2 !!

Sebelum tue , sape yang belum baca entry sebelum nie , meh lepak kat SINI jap 

Okay , here the picture *sorry sebab tak banyak sebab out of mood time tue* ::

Masa sampai kat LCCT tue , jam pukul 4.35 pagi . . Mai amek bas dari Ipoh to LCCT . .

Sampai je , Mai jalan terjengket-2 macam O.K.U . . Serius sakit kaki Mai . . Lepas tue tengok MacD , penuh gila ! Memang tak ada tempat nak duduk . . So Mai pun pegi kat Marry Brown and tengok ada tempat kosong . . 

Mai pun order lah Fish & Chips dengan Orange Juice . . Memang kenyang . . Tak habis Fish & Chips Mai tue . . 

Then , tengok jam baru pukul 5.30 pagi . . Nak masuk , memang awal lagi sebab flight Mai pukul 7.10 pagi . . Jalan-2 dulu tapi x snap picture sebab . . . . adalah !

Then , amek keputusan masuk je kat tempat menunggu . . So here the picture ::



Nie gambar Mai dah masuk dalam flight . . Seat Mai 12A . . Mai dapat "Hot Seat" plus duduk epi tingkap . . Hee !! 




Another flight tengah isi minyak n loading beg . .



Finally !! Mai berada di awan biru !! Time nie Mai belum ngantuk lagi so Mai sempat snap gambar awan tue . . Best je tengok :)




Mai safely arrive katt Kuching pukul 9.00 pagi . . Mai amek teksi pegi balik rumah sewa Mai . .

Hee !! Tue je gambar yang Mai sempat snap . . 

Haa !! Bawah nie gambar luka kaki Mai yang Mai amek . . Dah mula sembuh . . Semoga cepat sembuh ye kaki ku :)


End !!