Thursday, 11 April 2013

Tak Cukup Kena Buang Sekolah Tue !

Salam Sejahtera !!

Sebelum tue , if korang belum tau lagi kes nie , meh terjah SINI . . 

Ramai yang tak berpuas hati dengan sikap pelajar-2 yang ada dalam video itu . . Semalam sahaja ada 2 page @ group diwujudkan untuk mem-banned mereka yang terbabit dalam kes pukul ketua tingkatan itu . . 

Antara page @ group adalah ::



Akhirnya kes ini berakhir jua. Banyak spekulasi dan ada yang menjadi mangsa keadaan. Antara yang terkena tempiasnya walaupun tidak bersalah ialah Ayib Aeyman dan tentunya Lukman Hakim Ahmad.

Dikatakan puncanya ialah kerana si ketua kelas melaporkan kepada guru tentang telefon bimbit [handphone] yang di bawa geng tersebut.

3 suspek geng pukul gangster pondan telah dikenalpasti dan didedahkan dibawah. Mereka telahpun dibuang sekolah.


Credit :: fuyoomedia

Haa !! Tue dia muka samseng yang dah kuat tue . . Kamu tue sekolah lagi dek . . Dok gatai pukul orang tue kenapa ?? Mak suruh pegi sekolah tue belajar bukan pukul orang . . Kamu tue lucky sebab tak masuk sekolah juvana , , Kalau tak , memang gelap masa depan kamu . . Entah ada ke tak sekolah yang nak terima kamu tue . . SPM pun belum habis lagi tapi dah pukul orang . .

Hadoi !! Memang dahsyat lah budak-2 sekarang nie . . Pasal HP je kot tapi dah nak pukul sampai macam tue . . Kesian jugak kat mereka yang terkena tempias kes nie . .

Btw, tadi dok buka news feed n terjumpa video parody nie . . Memang lawak habis lah . . hikhik !! Jum hayati ::


Moral of the story , pegi sekolah tue jangan nak tunjuk samseng ek !!

End !!