Saturday, 2 March 2013

This Week Is Revison Week & Next Week Final Exam Week

Salam Sejahtera !!

Maybe malam nie malam terakhir Mai update entry sebab tengok tajuk pun dah agak kan . . 

Mehh godek jadual exam Mai jap ::

Yang Mai hight light tue lah exam Mai . . Walaupun dua subject tapi macam nak pecah otak Mai tau . .

Untuk tidak melupakan tarikh & kelas , Mai siap buat wallpaper tau kat lappy nie ::


Ehee !! Mai maybe x sempat nak update blog sebab nak study . . Mr. Ted pun dah bising . . My mum belum tau lagi . . Kalo tau , 3 hari 3 malam ceramah dia nt . . 

Selasa depan Mai ada practical exam . . Wish me luck !! 

Sebenar nya , Mai tak sabar nak balik Ipoh nie . . Mai dah pun booking tiket ::


Huhh !! Tak sabar menanti saat nie . . Nak balik Ipoh !! Dari LCCT, Mai akan amek bas & stop kat Medan Gopeng tapi masih belum tau sape yang amek Mai sebab dady out station . . Nak suruh mr. Ted ?? Tak ready nak bawa jumpa mumy . . Lekk luuu :)

Semoga segala urusan Mai berjalan dengan lancar ek :) Doakan Mai lulus exam ek :) Nanti , Mai dah sampai Ipoh @ dah habis exam , Mai akan update entry ek korang !!

End !!

nota butterfly :: but mai akan still jenguk blog korang :)