Saturday, 2 March 2013

Belum Sah Jadi Hubby & Wiffy Tapi Dah Tidur Same ??

Salam Sejahtera !!

Pagi nie Mai nak bahaskan *mcm tahu apa tue bahas* tentang tajuk lah . . Tak kan tentang kura-kura kan . . 

Tadi dok news feed status kt Facebook & tengok , many of teenagers now already slept with their boyfie @ gurfie . . Siap buat status lagi tue . . Mai macam "err ?? should update stupid status ke?" Nampak sangat kemurahan kau terselah tau budak !! 

Even just sleep & tak buat apa-2 , will people believe that ?? Tak masuk dek akal kan if someone say like this "ala !! aku tidur je sama tapi x buat apa-2 . ." Can u believe they never do SEX if already sleep together ??


 FYI , that excuse cannot be accepted lah . . Ada ke orang nak percaya . . I think orang gila pun tau kot . . Even someone yang kuat iman pun , bila berduaan dalam bilik, ofcoz iman akan luntur maa . . Apatah lagi anak muda zaman sekarang *hope my adik-2 jgn jejak langkah remaja bengong sekarang*

In the end , be like this ::


Huhh !! Bila lah benda nie nak berakhir ek . . Every days, ada je kes buang bayi kan . . HOI !! Kesian der dengan baby tue . . Kalo x nak , meh bagi Mai nie . . Mai nak tau baby tue . . *penat pujuk mr. Ted nak amek baby angkat sbb kemaruk nak baby* Balik-2 mr. Ted jawab "sayang, tunggu lepas nikah nanti kita akan dpat baby jugak" & "if sayang lulus exam sem nie , abg akn izinkan sbb abg tkut nt menganggu pelajaran syg" . . Mai buat muka blurr je . . hakhak !!

Nak share gambar bawah nie ::


Sedangkan binatang sayangkan anak tapi manusia senang-2 je buang anak . . Apa lah nak jadi kan . . Mai penah baca dalam satu blog *tapi x ingt nme blog* mak kucing tue mati sebab sedih . . Anak dia mati so sebab terlalu sedih , it die to . . Wahh !! So menghayat hati betul . . Dia sempat lagi jilat-2 anak ny & hope the kitty will wake up . . 

TAPI !! Kenapa ek remaja tue senang-2 je buang baby ek ?? Nak kata gila , pegi Universiti der !! Kalah Mai tue . . Tapi kenapalah fikiran korang cetek sangat ek ?? Apa salah nya kalau korang dermakan baby tue . . Nie tidak . . Pegi U tapi fikiran macam orang tak berpelajaran . . Tak payah nak bangga sangatlah kalau duduk U tapi otak letak kat lutut . . Kami yang duduk kat kolej nie agak nya lagi berpelajaran . . Walaupun IPTS . . :P

Conclusion kat sini , bermula dengan tidur sama . . Update status kat facebook "my sayang belum bangun . . love to see her face while she sleep" errr ?? pinjam tandas jap !! Nak muntah >_< . . Then , pegang-2 . . Gentel-2 . . Jolok-2 . . Pancut dalam *bodoh* . . Bila dah buncit "b, apa nak buat nie ?? I dh mngndung" and the boy pun lari hilang entah ke mana . . Last-2 don't know what to do , the gurl pun amek jalan pintas , gugurkan nyawa baby yang tak bersalah . . Sadis sunggah !!

Semoga adik-2 yang baru mengenal dunia tue , jangan lah gadaikan maruah tue ek . . Biarkan suami mu yang sah sahaja yang mengandungkan awak tue ek . . Hargai hidup korang ek !!

End !!

nota butterfly :: maaf sekiranya entry kali nie agak lucah, kasar, kurang ajar etc . .