Thursday, 7 March 2013

Mai Menang !!

Salam Sejahtera !!

Hurmm bape hari ek Mai hilang ?? Hurmm ada dekat seminggu tak ?? Nopee !! Baru bape hari je . . Walaupun Mai sibuk tahap lampau tapi Mai tetap jenguk blog . . Nie pun curi masa untuk update . . 

Tadi dok usha-2 overview kat dashboard & Mai pun buka lah reffering sites . . Tak sangka rezeki Mai menang segmen . . 

klik untuk jelas
Mai pun buka lah pemenang nya . . Tak sangka Mai menang . . 


Tak sangka . . Mai terlewat hantar detail . . Tadi Mai cepat-2 sent detail . . Tuan segmen tue tak ada pula bagi tau berapa tempoh dia bagi untuk tuntu hadiah so Mai bagi jelah . . Harap Mai still boleh . . Nak tahu hadiah-2 dia apa ?? Jum tengok ::


Harap Mai dapat Purse @ Rantai Vintage @ Hadiah Misteri . . Sebab pemenang pertama akan pilih hadiah so mesti lah dia pilih Kamera Lomo tue kan . . So Mai tak berharap pun kan . . Just terpulang pada owner lah . . Ehee !! 

TQ owner segmen !! Rajin-2 lah join segmen . . Mana tau korang menang , , TAPI !! Sebelum join tue , pasti kan hati ikhlas ek . .Kalau dorang ada suruh "tunggu sampai habis loading" , buat je okay . . Owner maybe tak nampak tapi Tuhan nampak :)

End !!

nota butterfly :: sambung balik mengadap nota :)