Thursday, 14 March 2013

Blog Mai Terlalu Simple Atau Serabut ?? Blurrr -_-"

Salam Sejahtera !!

Baru ada masa mengupdate . . Hurmm tengok tajuk macam betanya pun ada . . Macam minta pendapat pun ada . . Dah macam soalan masa final exam hari tue pulak . . 



Haa cakap pasal final exam ,memang pasrah lah . . Yang Mai baca , tak keluar tapi yang tak di baca , berlambak-2 keluar . . Hampehh !! Mai jawab berdasarkan apa yang melekat kat otak je . . Sedih tol . .
Bila exam biostatistic pula , memang Mai kena perah habis otak untuk jawab soalan yang persis Add Math masa form 4 & form 5 . . Nasib Mai ada baca sikit + ulang kaji dengan kawan-2 . . Biasa lah study last minute baru nak melekat juga . . 

Ehh !! Dah lari dari tajuk pula . . Haa nie haa . . Dari tadi Mai dok belek blog yang pinky nie . . Mai dah edit post dan sidebar title . . Pas tue , edit ruang untuk iklan pula . . Mai cilok dari tuto kak Uzu . . Nak juga ?? Meh pegi >SINI*promote jap*

Okay !! Lepas edit semua , Mai pun ada try tukar background . . Percubaan pertama , tak sesuai . . Macam menyerabutkan mata Mai . . Percubaak kedua , "ehhh ?? Kenapa bunga tue jadi tak tersusun pula" haa !! tue lah reaksi Mai . . Percubaan ketiga , "lorh ?? tak match dengan header lah pulak" reaksi Mai lagi . . 

Mai pun tukar lah header baru ::


Memang simple habis lah . . Nie lah akibat bila malas nak mengedit . . 

Lepas tue , Mai letak header nak tengok match or x . . Tapi tak match juga . . Last-2 Mai letak balik background yang lama . . Mai nak tuka sebab background Mai sama dengan adik nie ::


Untuk live view , klik je gambar ats tue . .

Mai ada drop komen kat shoutbox dia tapi belum di balas lagi . . Dia pun jarang update blog . . Mai baru perasan yang background kami sama . . Masa Mai guna background nie , Mai amek dari freebies yang Iema bagi . . Hurmm . . 

Korang rasa , apa yang Mai patut buat ?? Adakah Mai perlu tukar @ biarkan dia je yang tukar ?? 

Mai betul-2 buntu nak pilih & match kan dengan header . . Mai tak pandai dalam bab memadan-2 kan nie . . Nie pun Mai main rembat je background nie & kebetulan match pula dengan header . . 

TAPI bila dah ada yang sama , Mai memang nak tukar tapi tak tahu yang mana sesuai . . Hurmm . . Meh tolong curahkan idea @ pendapat sikit :)


Haa tue muka merayu minta pendapat . . Merayu ke ?? Macam minta penampar + penyepak je . . Ehee !!

Okay !! Bath time :)

End !!