Monday, 11 March 2013

Yeayy !! Dapat makan Nasi Lemak !!

Salam Sejahtera !!

If korang ada baca entry >SINI< , mesti korang tau kenapa Mai suka dapat makan nasi lemak . . 

Hari nie Mai pegi kolej seawal yang boleh . . Lepas tue sebelum exam start , Mai ingat nak lepak kat computer lab tapi tiba-2 terhidu pula bau nasi lemak . . LAGI . . 

Mai pun ajak Nurul yang comel molek nie pegi makan . . Mai pun order nasi lemak sambil berharap yang mak cik tue ada buat nasi lemak . . 

Dialog Mai & Mak Cik kedai makan *tak tahu nama* ::

Mai :: Mak cik , kamek maok nasi lemak ??

Mak cik :: Owhh okay . . 

Mai :: Kamek maok telur goreng ek ??

Mak cik :: Memang guna telur goreng . . 

Mai :: bukan kat gambar letak telur rebus meh ?? *dalam hati*

Mai senyum macam kerang busuk bila dapat makan nasi lemak . . Macam biasa , Mai minum Ice Lemon Tea . . 

Haa !! Nasi lemak pun sampai ::


Sedap nya !! Sampai menjilat pinggan tau *penipu* . . Ahaa !! Tanpa berlengah lagi , Mai makan dengan gelojoh nya *main-2 je*

. . . . . 10 minit kemudian . . . . .



Tadaaa !! Habis suda !! Kenyang + puas . . Akhir nya dapat juga Mai makan nasi lemak . . 

"Kenapa kacang & ikan bilis tue tak makan?" Haa !! Mai allergic dengan makanan yang bernama "KACANG" @ yang sewaktu dengan nya . . Ikan bilis tue Mai tak makan sebab Mai tak suka . . Tapi Mai ada makan lah sikit . . 

Dan inilah yang terjadi bila Mai dah dapat makan nasi lemak ::


Kegilaan melanda diri ini . . ahakk !! 

End !!