Friday, 15 March 2013

Birthday Giveaway Nur Alja (Promote)

Salam Sejahtera !!

Baru siap buat check list untuk balik Ipoh esok . . Semua dah kemas . . Tinggal nak pegi je malam esok . . 

Now Mai nak promote GA yang Mai sponser nie . . Sebenar nya dah lama GA nie start tapi baru ingat tado . . Haisshhh apalah Mai nie . .
Photobucket

Klik je banner tue untuk join !!


Hadiah ?? Memang banyak lah . . Nak tahu , korang pegi lah tengok sendiri . . Tak hairan lah sponser dia lebid dar 10 orang . . hadiah memang gempak habis lah . . So , tunggu apa lagi ?? Pegi lah join !!

End !!

note terbang :: sorry dear sebab lambat promote :)