Tuesday, 26 February 2013

Penghargaan Dari Kak Zara ! TQ Kak :D

Salam Sejahtera !!

Buka-2 blog , tengok comment yang belum di approve . . Then belek shoutbox & ada komen berbunyi begini ::


Dengan pantas nya Mai klik link tue . . Masa otw loading tue , Mai tengok tajuk tue , tersenyum Mai . . Nak tahu tajuk dia apa ?? 


Ehee !! Cute tajuk tue . . Bila Mai scroll bawah & ada nampak kartoon menari macam nie ::


Alolo !! Cute nya . . Walaupun Mai tak menari macam tue tapi Mai dapat bayang kan Mai buat macam tue . . Ehee !! Cute nya . . 

Dalam entry tue , Kak Zara siap promote tuto yang dia guna untuk edit blog dia . . TQ akak . . Mai hepy sebab ada juga orang guna tuto Mai yang simple tue . . 

Jum terjah entry beliau . . Klik header kak Zara yang comel kat bawah tue ::


Dulu ada sorang blogger terkenal juga guna tuto Mai tapi Mai tak ingat lah sape . . Yang Mai ingat nick dia Cikgu tapi cikgu apa pun Mai tak ingat . . Al maklumlah Mai nie pelupa . . Korang pegi lah selongkar tuto-2 Mai tue kalo nak tau :)

Btw, jum menari dengan Mai . . Ohhh yeeeaaaahhhh !! 

Once again , TQ akak . . Mai suka sangat . . Cute . . Jum menari sama kak !! Ahakk !!

End !!

nota butterfly :: baru bangun tido terus pegi makan . . inilah saya . . ehee !!