Friday, 1 March 2013

BlogList Dah Siap !!

Salam Sejahtera !!

Sorry sebab lambat update pasal bloglist Mai . . 

Kepada yang belum tahu "ehh ?? bila pulak Mai buat segmen minta bloglist ek??" . . Okay hari tue Mai ada buat status pasal minta link blog untuk jad bloglist FOREVER Mai . . 

Forever derrr !! Sape lah yang nak simpan link blog korang dalam blog untuk forever . . Mai sorang je kot . . Ehee !! 

Mai tak sangka juga seramai 40 ++ bagi link dorang untuk di letak dekat bloglist forever Mai . . 

Kalau korang tengok kat sidebar Mai tue ada widget untuk bloglist . . Ada 6 bloglist kat situ . . Setiap bloglist Mai letak 10 link blog . . 

Haa !! Nie cheq nak habaq sat . . Pinky 1 @ bloglist yang pertama adalah untuk blog yang Mai rajin jejak @ blogger yang sudi letak link blog Mai dalam bloglist dorang . . So jangan salah paham pulak . . 

Yang Pinky 2 hingga Pinky 6 tue , bukan bermaksud Mai tak rajin jejak . . Mai sentiasa terjah tau tapi disebabkan Mai jarang buka news feed so Mai tak berapa tahu sangat entry terbaru korang . . Very sad !!

So !! Atas tue adalah gambar widget tue . . Korang boleh cek korang kat Pinky ke berapa . . 

Haa !! Ada 3 or 4 link blog yang tak dapat di letak dalam bloglist . . Bila Mai letak , akan keluar pop-out "google cannot detect the link" . . Err ?? Mai tak pasti apa problem nya lah sampai Incik Google tak dapat detect link blog korang . . TAPI !! Jangan risau !! Mai letak jugak link blog korang tapi Mai tak kan news feed korang . . :( sad again ! 

Hope korang sudi memperkasamkan link blog Mai dalam bloglist korang tue ek . . Ehee !!

Bawah nie senarai link yang berjaya masuk ke bloglist Mai ::

Pinky 2

Pinky 3
Pinky 4
Pinky 5
Pinky 6

Haaa !! Pinky 6 tue ada 6 link je . . Walaupun tak cukup link tapi Mai tetap letak . . 

Once again , TQ sebab sudi jadi bloglist forever Mai !! 

End !!

nota butterfly :: kalau link korang x ada , inbox Mai kat >SINI< ASAP okay !! TQ !!