Tuesday, 15 January 2013

Segmen : Blog Makeover!

Salam Sejahtera ! 

Tadi dah buat tuto untuk daftar domain & now Mai nak join segmen Kak Niexzha . . 

klik banner untuk join !

Kenapa Mai nak Kak Niza make over blog Mai ??


Hurmm . . Sebelum nie blog Mai pernah di touch up oleh Izza Sakura . . Hasil nya , blog Mai dah cantik & comel macam Mai (sigh ! perasan kau Mai) Mai just nak jugak merasa taouch up dari kak Niza sebab Mai terjatuh cinta pulak dengan kak Niza . . Ehh ! Bukan kak Niza tapi doodle yang ada kat blog akak . .Lagi pun akak pandai buat doodles yang cute2 macam baby akak (ayat bodek ft minta kena sepak)


Lepas tue , Mai langsung tak pandai buat banner . . Banner yang Mai buat buruk je :'( Kalau Mai tak dapat jadi pemenang bertuah untuk edit blog , untuk banner pun jadi lah . . TAPI kalau akak baik hati , buatkan doodle ala2 Mai gitu ! :P (mohon kak Niza hempuk Mai guna bantal)


Tue je kot . . Nanti panjang2 , bosan lak akak Mai yang cute + cantik + kau memang the bomb nie baca :P

End !