Friday, 4 January 2013

Macam Mana Nak Terjah Nie ??

Salam Sejahtera !

Tadi buka blog & tengok follower punya lah cantik no . . Follower Mai yang ke 212 . . Tapi sayang sebab Mai x dapat terjah dia . . 

Kenapa ?? Jum tengok kenapa ek !

Sebelum tue jum tengok follower ke 212 ::

 Cumel orang nya . . tapi sekali Mai buka & nak terjah pop-up keluar macam nie ::


MANA LINK BLOG DIA ??

Atoi ! Mai baru nak terjah & review blog awak tapi sayang link @ nama blog dia x ada . . Just sites yang dia join je ada . . Inilah salah satu sebab kenapa orang malas nak terjah tau !

 Sayang oi , jangan lah hide kan link blog awak tue . . nak terjah tapi x dapat . . 

End !