Friday, 4 January 2013

Gud Luck My Muchux !

Salam Sejahtera !

 Sape laki kat atas tue ?? Pakwe Mai ke ??

Opssss !! Bukan lah ! 

Budak laki cute tue adik angkat Mai lah ! Tahun nie dia SPM so Mai dah janji nak buat entry Gud Luck untuk dia . . 

Nama dia Mohd Ikhwan Shafiq . . SPM candidate 2013 ! ! Dulu tiap kali online fb, mesti ade je inbox dari Si Cute nie tapi sekarang dah x ada :'( 

Mai pun tahu dia dah ada awek . . Cute jugak lah awek dia . . tersentap jugak lah bila Mai tiba2 tengok dia in relationship dengan xxxx tapi Mai x tau . . Mai tau pun bila tengok status dia . . :((

Tapi x pe . . Mai paham jugak lah walaupun hati Mai sedih . . 

ENOUGH ! Tak mao sedih2 !

Gud Luck for my Muchux a.k.a adik . . Jujur Bucux rindu nak gurau2 dengan Muchux macam dulu tapi apakan daya :( hmx !

End !

nota rama-rama :: muga bahagia ye dik :)