Wednesday, 30 January 2013

Blog Review Pemenang 1st GA

Salam Sejahtera ! !

Now Mai nak review blog yang menang 'blog review by Mailey' . . Ada 3 orang pemenang . . Klik header untuk terjah ! !

So , here they are ! !

Pemenang No 8 :: Fara Tyqa


Tuan punya blog bernama Fara Tyqa . . Blog yang bertemakan kan soft pink . . Siap ada salji lagi tau . . Mesti Fara minat Kpop kan . . Masuk-2 blog Fara je , terus kuar lagu Kpop . . Blog Fara punya loading okay . . Font , okay cuma kalo tukar warna font tue sebab macam tak match warna font tue dengan warna background tue . . Sidebar , okay . . Tersusun kemas . . Tiada yang cacat . . Akak suka blog adik nie :) Keep blogging dear ! !
Pemenang No 10 :: Bismil Azian

Banner simple itu kepunyaan Kak Bismil Azian @ Puan Bayu . . Blog akak nie simple mimple je . . Mesra alam jugak . . Tapi kak , aechieve tue macam panjang sangat lah kak . . Kalo letak scroll tue , okay jugak . . Sidebar 3 column tue okay kak tapi kenapa transparent kan background ek ?? Macam tak match warna font sidebar tue dengan background tue . . Keep blogging ek kak !
Pemenang No 40 :: Wanyy


Adik Wanyy suruh Mai review blog dia yang nie . . Blog nie bertemakan pink tau . . Mai suka vectoe perempuan kat header Wanyy tue . . hehe Nanti akak kidnap ek dek :) Blog adik nie ada tutobies . . Jap-2 . . Tutorial + Freebies kot . . Mai pun tak pasti . . Eheee ! ! Selain tue, adik Wanyy ada juga buat tempahan full edit untuk template washed denim . . RM15 - RM20 je tau . . Sidebar pun okay . . Tersusun rapi . . Akak suka , akak suka :) Keep blogging tau adik !

End ! !

nota butterfly :: maaf if komen Mai menyentap jiwa raga korang . . haahaaa ! !