Wednesday, 30 January 2013

Tak Sangka ! !

Salam Sejahtera ! !

Sebelum nie , Mai ada buat satu entry macam mana nak naik kan traffik blog . . Tak tau ??

Baca >INI<

Lepas tue , tangan pun gatal nak cari tutorial sendiri & tak sangka Mai boleh dikira TOP 10 lah . . 

Contoh macam nie ::


yang pertama tue der ! ! Sungguh tak sangka . . Tapi still tak dapat kalahkan blogger otai tau ! !

Tengok yang nie pula ::


Mai tak sangka tutorial "Cara-cara nak daftar domain dot my" nie ada terselit jugak . . hehe

Tapi tak semua tutorials dapat cari kat Mr. Google tue sebab blogger otai punya tuto lagi terrer maa ! !

Kembang hidung Mai sekejap ! !

End ! !