Wednesday, 30 January 2013

Blog Mailey Di Review vs Tempahan Dah Siap

Salam Sejahtera ! !

Tajuk tue macam 2 in 1 je kan . . Ehee ! ! Memang pun . .

First Mai nak cerita pasal blog review . . 

Okay blog Mai di review oleh ::


Haaa ! ! Tuan punya blog nie is Zara . . 

 Jum tengok komen dia ::

Tengok header pon dah cantik kan? Pinkish gitu, mesti Mai suka warna ni dan dah memang patutlah perempuan akan dikaitkan dengan warna ni. Korang nak tahu Mai ni orang jauh datang dari Sarawak. I pun ada kawan-kawan dari sana, orang-orang dari sana semua baik-baik dan cakap dengan penuh budi bahasa. Samalah macam Mai ni, masa dia mula-mula request suruh buatkan keychain crochet dalam hati ni alahai sopannya budak ni. :)
 Nanti dalam blog ni korang akan disambut oleh Mai sendiri. Blog ni cepat sangat loading tak payah tunggu lama-lama. I suka yang macam ni dan pada I blog ni kemas, tersusun dan cantik. Selain tu, Mai juga ada buat Tutorial, Tips, Koleksi header yang cun melecun serta  Hire Me. Ruangan "Hire Me" korang boleh membuat tempahan Header dan Menu Bar Design serta boleh minta Mai jadi sponsor giveaway korang. Boleh isi borang kat bawah tu juga.
Mai macam tak percaya komen dia tue . . Ehee ! ! TQ kak Zara . . Entah kali ke berapa Mai baca komen dia baru Mai terima hakikat . . Bukan apa, happy sangat . . Pertama kali kena puji kaw-2 tau :)

Okay . . Now Mai nak cerita pasal tempahan . . Hari tue , Mai ada buat tempahan dekat kak Zara . . 

Jum tengok tempahan tue ::


Cantik kan ?? Mai nak bagi hadiah untuk kawan Mai bulan February nanti . . Tak sabar Mai nak dapat hadiah nie . . Btw, TQ kak Zara . . Kalau korang nak juga, boleh tempah dekat kak Zara . . Tak rugi tau tempah . . 

End ! !