Monday, 31 December 2012

Segmen : Tadi dan Sekarang


Salam Sejahtera ! 

TQ Paly sebab jemput Mai join . . Rajin tau dia jemput Mai :) & sorry sebab lambat join sebab baru lepas habis busy dari sambut Christmas :) 

Segmen Paly nie sume simple2 je :) Hehe tapi segmen kali nie macam diary pulak kan :) tapi x pe ek Mai buat entry dari pagi ek sebab Paly suruh buat dari kol 9 mlm . .

Klik Banner kalau nak join :)
31 December 2013
12.00 p.m ~ baru bangun tido sebab semalam tido kol 4 pagi . . 

1 p.m ~ gaduh with my dady sebab x nak buang tahi & muntah dog aunty Mai :P

5.37 p.m ~ Tengok cousin Mai main badminton :)

sexy my cousin

pasukan sorak :P
6.20 p.m ~ bawa adik sedara jalan2 & lepak :)

Mai & adik sedara yang cute :)

siap bekal kan botol tau :)

kaki sape yg lagi cute :P
 6.22 p.m ~ bagi adik sedara makan :)

bubur nasi + sosej

nyum nyummm ! :)
8.45 p.m ~ Makcik2 datang & siap tgk adik sedara gaduh :)

(jum tengok video adik sedara gaduh)

10.00 p.m ~ makan malam sempena tahun baru bersama keluarga besar Mailey :)

12.00 a.m ~ Lepas makan, tengok bunga api ! ! :)


1 January 2013

10.00 a.m ~ Pergi berkelah bersama family kat Gunung Gading !

siram air kat adik !

peace !

erk ! apa lah yang Mai tengok 2 ek ?

ehee !

jadi model jap :)