Monday, 31 December 2012

Blog Review Rama-rama Merah


Salam Sejahtera korang ! !

Seperti yang korang tau , segmen Mai selamat tamat tengah malam tadi . . 

Now Mai nak review blog yang menyertai segmen Mai . . 

p/s : Mai x nak upload header peserta sebab Mai nak korang yang terjah n lihat kecantikan blog dorang :) & KLIK NAMA dorang kalau nak terjah :)

1. Nabihah Mohamad

Komen : SPM candidates 2013 yew dek ?! Gud luck tau ! :) Blog bertemakan grey white yang simple sangat . . Sidebar pun ringkas je . . Loading pun cepat . . Maybe blog adik nie ringan kot . . Lagi ?! Ntah la dik . . Sis Mai x dpt komen sbb blog adik mmg best ! Keep blogging tau ! & Keep ur blog weight tau ! 

2. Nieyxzha 

Komen :  Kak Nisa nie rajin buat doodles tau & sume doodle yang dia buat cumel2 sangat ! Hehe Kak, buatkan Mai doodles 1 ? :) Macam lah dia nak buat untuk koe Mai ! ehem2 ! Kak nisa jugak ada dua orang anak yang comel2 belaka . . Mesti akak pun comel kan :P Blog akak pun comel dengan doodles yang cute :P

3. Hawa Syazana Binti Razali

Komen : Once again , TQ buatkan Mai header yang cute tue tau ! Blog yang colorful . . Background bunga2 cinta :P  Sidebar pun simple lah . . Senang cakap semua simple :) Keep blogging tau dear :)

4. Lissa LaLissa

Komen : Header yang cool ! Background pelangi ! Sweet sangat adik ! Sidebar yang comel ! Sume tersusun comel ! Lisa nie rajin jugak buat doodles ! Sama mcam kak Nieyxzha je :) Keep blogging dear !

 5. Nunu Pedot

Komen : Sekali imbas muke Nunu nie sama macam kawan Mai kat kolej je :) Hee ! Bertemakan grey white ! Sibebar tersusun kemas . . Tak ada yang kurang @ terlebih . . Newbie dalam dunia blogger nie . . Mai pun baru jugak dear ! :) Keep blogging & rajin terjah blog kalau nak follower banyak tau :)

Ends !