Monday, 31 December 2012

Blog Review Rama-rama Ungu


Salam Sejahtera korang ! !

Seperti yang korang tau , segmen Mai selamat tamat tengah malam tadi . . 

Now Mai nak review blog yang menyertai segmen Mai . . 

p/s : Mai x nak upload header peserta sebab Mai nak korang yang terjah n lihat kecantikan blog dorang :) & KLIK NAMA dorang kalau nak terjah :)

Komen : Wahh dah bertukar background & header ek kak :) Blog kak Ayu nie bunga2 tau ! Sejuk je mata tengok . . Header kak Ayu nie simple tau ! Lagi ? Tah la kak . . Bukan x nak komen sebab x ada idea sebab blog akak TERBAIK lah ! ! :)




Sherlyanna Angiela

Komen : Ho ho ho ! ! Salji dah turun ! Hihi :) Blog adik nie ada salji tau ! sejuk je Mai singgah kat blog dy tau :) Blog yang simple dengan 3 column . . Rasanya adik nie belum tau macam mana nak masuk kan link dekat banner Segmen @ GA yang dia sertai kot . . X pe dik ! Nanti Sis Mai akan buatkan tuto khas untuk adik tau ! Keep blogging dear !

Nurathirah Abd Mu'as

Mailey tolong promote blog sy ye..kekurangan follower.." Tue lah permintaan dia . . :) Mai akan cuba tau dear untuk up kan follower tue tapi awak pun kena rajin jugak tau . . Nanti Mai akan buat tuto macam mana nak cari follower banyak tau :) Blog yang bertemakan blue purple :) Tak jemu singgah kat blog dia ! Blog archive tue panjang sangat lah awak . . Cube awak guna Scroll okay . . Side bar pun tersusun (Y) !