Sunday, 30 December 2012

Blog Review Rama-rama Pink


Salam Sejahtera korang ! !

Seperti yang korang tau , segmen Mai selamat tamat tengah malam tadi . . 

Now Mai nak review blog yang menyertai segmen Mai . . 

p/s : Mai x nak upload header peserta sebab Mai nak korang yang terjah n lihat kecantikan blog dorang :) & KLIK NAMA dorang kalau nak terjah :)

1. Aisya Simpson 

Komen : Blog aisya nie cepat je loading . . Ringan jugak tue . . Header pun dah bertukar ye dek ! Cute panda tue ! ! Blog adik aisya nie bertemakan pink white . . Dah nama perempuan mesti tak kan lari dari warna pink kan dear . . lagi ?? No komen sebab blog aisya nie cute sangat & mesti orang nya pun cute ! ! Haa taun depan PMR ek ?? Chaiyok2 ye dik ! ! :) Nt akk bg hadiah tau kalau adik dpt straight A :)

2. Florence Ayum

Komen : Blog yang sweet & simple ! Blog Florence nie ada navigation bar yang sangat kreatif . . Pandai dia buat ! Dulu lain blog dia nie tapi now dah berwajah baru . . Nak dekat new year sume ganti yang baru :) Kekurangan ? Mai rasa x ada kekurangan lah sebab blog yang cantik . . Pandai dia edit :) Keep go on dear !

3. Kak Mimie

Komen : Blog kak Mimie nie bertemakan warna hijau tua . .Header dia pun unik . . Pic kak Mimie dengan bakal imam nya . . SWEEETTTT ! ! Mai x tau apa yang kurang @ apa yang lebih kat blog akak nie sebab sume nye okay . .Sidebar pun tersusun kemas . . Urmm maybe kalau akak tukar header yang baru , lagi okay kot . . Kot lah sebab Mai pun x tau nak komen apa2 :) Moga hubungan akak & si DIA sampai ke jinjang pelamin . . Jangan lupa jemput Mailey tau kakak :P

4. Iema

Komen : Header yang sweet sangat ! ! Mai pun nak jugak tapi x tau buat :( ! Ehem2 ! ! Okay blog iema nie pun bertemakan pink jugak . . Susunan sidebar pun okay . . x ada apa yang kurang @ terlebih . . Background pun sweet jugak !

5. Eda

Komen : "♥ BIARKAN HATI KU BERKATA-KATA TENTANG KAU, AKU DAN KITA ♥" tue lah kata2 yang Mai mula2 nampak kt header Eda . . Sweet je :) ! Romantik gitu ! Tak mau komen panjang2 sebab blog yang simple & cute :) Keep blogging dear :)

#Itulah peserta kumpulan pertama @ Rama-rama pink ! ! Maaf kalau Mai ter-OVER komen plak tau :) Btw, blog dorang semua hot , cute & simple ! ! LIKE LIKE !