Monday, 31 December 2012

Blog Review Rama-rama Biru


Salam Sejahtera korang ! !

Seperti yang korang tau , segmen Mai selamat tamat tengah malam tadi . . 

Now Mai nak review blog yang menyertai segmen Mai . . 

p/s : Mai x nak upload header peserta sebab Mai nak korang yang terjah n lihat kecantikan blog dorang :) & KLIK NAMA dorang kalau nak terjah :)
Komen : Kak Aimi nie model tau ! Shantek tau ! Suke tengok Kak Aimi posing ! Blog kak Aimi nie macam serabut sikit lah kak . . Okay 3 column tapi sidebar yang macam serabut . . Sembah Ampun ek kak Aimi :) Blog yang bertemakan pink black :) Mai bangga sebab akan join segmen Mai yang x seberapa nie :)
2. Nur Marini

Komen : Tahun nie PMr yew dek ? Bape result :) Blog yang cute dengan salji pink . . Background adik nie macam ada dua je . . Cube adik remove background yang adik tak guna tue . . Loading okay la . . Sidebar okay ! Keep blogging adik :)

3. Nasrah Azmi

Komen : Blog nie Mai pernah review :) Follower meningkat x ?! hehe Blog yang simple :) Background putih je :) sidebar pun okay jugak :)

4. Aimy Razali

Komen : Blog bertemakan pink white :) simple & cute ! Sidebar tersusun rapi . . Cume Mai rasa blog Aimi macam berat je . . x pe ! Nanti try timbang ye :) Keep blogging sayang :)

5. Adam Faiz

Komen : Satu-satunya peserta lelaki yang join :) Hepy sangat tau dek :) Blog Adam nie pun simple jugak :) Bertemakan blue white kalau x silap . . Sidebar tersusun kemas & comel macam tuan nya . . mesti Adam orang lama kan sebab follower pun banyak :) Appreciate banyak2 sebab join ek Adam :)

Ends !