Sunday, 16 December 2012

Sapa yang nak Free Domain ?!

Salam Sejahtera korang !!

Mai join untuk dapat kan free domain tue semalam tapi baru hari nie Mai buat entry . . Ish2 ! Okay bukan kedekut tapi semalam Mai penat sangat sampai tertido depan lappy tau ! (minta simpati nie)

Okay2 ! Mai tak mau ckap panjang2 ! Korang mesti suka kan benda free ?! (Mai buat entry pasal nak bg free header korang tak join pun kan!) Tak perasan ? Sampai hati ! Nak join , jum klik free header from mailey jayley (jadi promoter kejap)

Okay2 !! Ada sorang gadis comel yang cute nie nak bagi domain free tau kat korang !! Bukan senang tau nak dapat free domain tue !! 

Kalau korang nak , klik Innanie Ariffin ! Step dia tak susah sangat lah . . Janji korang paham , mesti dapat punya lah ! 

Tak pun , korang klik je banner tue ye !

Nanie

By the way (btw) CEPAT CEPAT !! TEMPAT TERHAD & TARIKH TUTUP SAMPAI 25 DISEMBER 2012 ! Kalau korang lambat , TAK DAPAT ! Rugi tau ! Bukan senang nak dapat domain free tau !! 

Once again , THANKS INNANIE ARIFFIN @ COKLATEYES !

End !