Saturday, 15 December 2012

Free Header From Mailey Jayley (DITUTUP)

Salam Sejahtera korang !



Memandangkan sekarang nie Mai tengah cuti semester & tak ada buat apa2 so Mai nak bagi korang free header . . Ada kew yang nak ? Hope ada lah . . 

Syarat-syarat :
 •❤• Follow Mai •❤•
•❤•Buat entry bertajuk " Free Header From Mailey Jayley " •❤•
•❤• Copy banner kat atas tue kat post korang tue •❤•
•❤• Buat details header korang macam yang Mailey minta kat bawah nie •❤•
 :Title header korang tue
: Tema header korang
:Gambar korang
Senang je syarat dia tue . . Lepas buat entry tue , copy & paste link blog korang tue kat comment Mailey okay dear ?

#5 pengomen terpantas & 5 pengomen bertuah akan dapat header free dari Mailey . .
(kalau ramai yang sertai , Mailey akan tambah bilangan pemenang)

End !