Saturday, 15 December 2012

Koleksi Ku

Salam Sejahtera korang ! 



Page nie memaparkan koleksi header , banner , dll yang Mai dapat dari segmen , GA dll yang Mai join !


~ header nie Mai dapat dari Blog Capital NFN ! Masa tue dia buat entry tentang sapa nak header free so Mai join lah & tak sangka Mai terpilih . . Cantik & Cute header dia nie kan ! ahak ~

 ~ Mai dapat header free lagi ! ! Header nie Mai dapat dari SD @ Super Dream . . Dia ada join segmen Mai . . Tak sangka dia bagi Mai header yang cute + simple nie ! AND nie bukan rasuah @ apa2 k tapi kebetulan Mai ada review satu blog yang comel & Mai ter"jeles" dengan header dia so SD pun buatkan Mai header tue ! ONCE again TQ SD ~