Wednesday, 11 July 2012

Penglaman Mengajar Menjadi Lebih Matang

Salam Sejahtera korang !!

Lame nya mai menyepi kan .. huhu bukan apa .. banyak sangat benda terjadi kat mai .. antara nya mai terjebak dengan lesbian .. hahahahaha !! x cayekan ?? cehh bukan kehendak mai tau tapi mai berkawan je dengan dorang yang bertitle lesbian & pengkid .. mule-ii macam janggal je berkawan dengan dorang tapi lame-ii okay je .. don’t worry okay .. mai x follow dorang pon tapi mai dapat tengok cara dorang layan awek dorang sebiji macam bini dorang .. dorang jage betul-ii tau awek dorang tue .. sape berani sentuh awek dorang, sure & sah-ii akan kene rembat habis-ii .. pelik kan ..
tapi tak perlu nak pelik sangat la sebab dorang pon manusia cam kite cume yang membezakan kita dengan dorang adalah dorang sonsang .. tapikan bila mai perhatikan dorang, antara lelaki normal & perempuan a.k.a pengkid a.k.a lesbian, pengkid & lesbian nie lebih memahami awek dorang .. mungkin dorang sama-ii perempuan kot & tau perasaan awek dorang .. mai rasekan lelaki nie patut nye mencontohi dorang yang pengkid & lesbian nie la .. urmm maksud mai orang patot jaga awek dorang macam pengkid & lesbian nie jage .. bukan apa, mai respect la dorang nie tau ..

Apa yang buat mai ketawa & senyum sorang-ii adalah mai ada couple dengan sorang lesbian untuk seminggu je .. bukan nak pun lah tapi nak merasa macam mana di jaga oleh dorang .. memang lain lah .. pada masa yang sama mai dah ada pakwe tapi mai hanya mencuba .. cara lesbian nie jaga mai memang jaoh berbeza macam pakwe mai jaga mai .. lesbian nie lebih perhatian dekat mai .. Means they more caring then my own boyfriend .. apa mai buat, mai dah makan ke, mai dah mandi ke & dorang akan tanya mai setiap masa .. tapi pada masa yang sama, mai juga akan tanya dorang juga .. baru lah adil kan .. huhu kadang-ii bersama lesbian nie rasa lebih di hargai lah .. nama lesbian yang mai couple nie adalah Nuriman Fathie .. sedap kan nama dia .. & pengkid yang memerangkap adik angkat mai nama nya Ciel .. kalau korang perhatikan lah, lesbian tak akan tukar nama dorang ke jantan tapi dorang akan kekalkan cume yang pengkid nie je yang akan tukar nama dorang kepada lelaki .. macam adik angkat mai nie .. mai sendiri tak tahu apa nama dia yang sebenar .. tapi dia cukup sayang dekat awek dia .. awek dia bawah umur dia ..
Bila teringat dekat dorang akan buat mai senyum sorang-ii .. sekarang mai tengah menaip sambil dengar lagu St 12 bertajuk cinta tidak direstui .. fuhhh lirik lagu nie buat mai sayu je .. “biarkan ku bawa sejuta harapan yang pernah kita lalui bersama .. ku harap kau bisa mengerti cinta kita tidak di restui .. malam ini harus rela ku pergi .. maafkanlah kekasih .. ku harus tinggalkan mu .. meski ku tahu ini menjadi kau sakit hati .. relakanlah kekasih tutup air mata mu .. semua ini aku lakukan tuk kebaikan mu”  sayu feat gugur airmata mai dengar tau .. walaupun baru seminggu mai bercinta dengan Nuriman Fathie tue tapi mai rasa macam di hargai .. mai rasa macam mai di istimewa sangat pada dia .. jujur mai cakap lah yang suara Nuriman nie comel sangat .. cair hati mai dengar tau .. tapi mai terpaksa tinggalkan dia sebab mai tak tahan kena tipu & dia curang dengan mai .. ada dua janji mai dengan dia .. 1. Mai x akan curang .. 2. Mai akan tunggu dia walau apa pun terjadi .. lawakkan .. hahahaaaa !! maafkan mai .. mai x dapat nak tunai kan janji itu sebab mai tahu yang hawa feat hawa mana boleh bercinta .. apatah lagi kahwin .. kalau dapat pun, memang dunia dah nak kiamat lah ..

Tipulah kalau mai cakap yang mai x sayangkan dia .. sayang tapi tue lah sebelum perasaan sayang tue bertukar menjadi cinta, bagus mai undurkan diri dulu .. lagipun mai tak nak dia curang dengan suami dia .. hahh ?!! ye dia dah kahwen & dah ad suami pun tapi dia boleh pulak couple dengan perempuankan .. pelik bin ajaib kan .. mule-ii mai pun tak tahu tapi kawan dia bagi tau mai .. mule-ii dorang macam simpan sesuatu dari mai tapi bile mai desak dia, barulah dia bag tau mai .. time tue, rasa macam nak jatuh jantung mai dengar .. yelah bini orang tue beb !! haaa tue la salah satu sebab kenapa mai nak undurkan diri dari dia .. maseh terngiang-ii suara dia dekat telinga mai nie .. NOW !! mai Cuma ada pakwe mai je .. mai ada bagi tau pakwe mai yang mai bercinta dengan perempuan .. mula-ii memanglah dia marah tapi lame-ii dia dah okay .. & bila mai bagi tau dia yang mai dah putus dengan perempua tue, memanglah dia suka tapi dia turut sedih jugak lah ..

Mai buat blog nie bukan nak burukkan sapa-ii pun tapi mai cuma nak berkongsi pengalaman yang korang tak pernah rasa .. mai nie suka mengkaji benda baru .. macam bercinta dengan perempuan .. mai rasa macam mai nie di tatang bagai minyak yang penuh time mai bercinta dengan Nuriman Fathie .. walaupun mai sedih + sayu bila teringatkan dia tapi mai tak dapat buat apa-ii lah sebab macam mai cakap tadi, hawa dengan hawa tak boleh berkahwin .. hawa di ciptakan dari tulang rusuk adam dan hawa juga telah di takdirkan bersama dengan adam .. now dalam hati mai bukan Nuriman lagi tapi Aniq Haikal .. walaupun dia tak kacak macam pakwe korang tapi dialah satu-ii nya lelaki yang dapat tahan dengan perangai mai nie .. mai nie degil, panas baran, suka melawan, tak suka dengar leteran, suka mencuba benda baru, kuat merajok & banyak lagi lah .. kalau korang selalu dengan mai & korang akan tahu lah siapa mai .. k lah .. sekian je tok hari nie .. kalau mai ada pengalaman yang baru, mai akan kongsi dengan korang lagi tau .. lelaki kat luar sana, contohilah sifat lesbian & pengkid yang penyayang dan caring nie okay .. love u all !! bubbbyyeeee !!