Wednesday, 3 December 2014

Moga dapat diselesaikan.

Holaaa!!



Sekarang ni banyak kes duit dalam acc Maybank hilang kan?? Same thing happen to me tapi kes Mai dah berjanggut lamanya. Bukan tak ada pergi Maybank tapi layanan orang kat situ macam kurang memuaskan. Jalwn mudah dorang cakap "buat report polis je lah". 

Bukan tak nak buat report polis tapi transport tak ada. Hisss!! Macam sambil lewa je. In the end, Mai tutup acc Maybank yang duit hilang tu. But dorang suggest buka acc Maybank baru. So Mai pun bukalah acc baru.

Bank acc yang sekarang okay lagi. Tak ada masalah. Tapi rm2000 kot!! Mana Mai nak claim kerugian tu?! 

Harap segalanya dapat diselesaikan. Moga Maybank baik hati ganti balik duit yang hilang.