Tuesday, 9 December 2014

Bershopping Lebih Lama: Lelaki atau Perempuan?

Holaaaa!!

Miss me?? Nahhh! I know. Hehee

Okay!! Pasal topik kat atas, most of lelaki akan cakap "mak aii! Lama betul perempuan ni shopping."  dan " dah tiga kedai, beli baju pun tak lagi" dan "perempuan lah yang paling lama shopping" okay stopp!!

Enoughh!! Ciss kau lelaki!! Kau tahu tak kenapa kami shopping lama?? Sebab kami membandingkan harga dan kualiti tau. Korang apa tau. Tengok cantik, cun, lawa, meletop, muat-muat, terus angkut.

For me, lelaki pun kurang lebih lah. Contoh my dad. Okay muat, sesuai, harga tip top, in the end, "tak jadi lah beli." Whyyyy!! My mom selalu membebel tau.

Kalau Mai jadi my mom pun membebel. Kita tunggu dia bagai nak berjanggut. Last-last tak jadi. Grrr!!

So mannnn! Korang tak payah nak cakap kami perempuan gitu lagi ekk!! Huhuu

Okay bye!! See you all again.