Friday, 20 December 2013

Easy Way To Share 8Shared Links

Salam Sejahtera!


Mai rasa ramai yang sudah tahu apa itu 8Shared kan? Tak tahu?? PENIPU! Okay kalau belum tahu, sila rajinkan diri anda untuk dating dengan Incik Google dan cari lah apa itu 8Shared :)

Okay Mai rasa ramai yang sudah tahu 8Shared ada sediakan Apps dekat Google Play Store kan. Mai sudah lama menggunakan Apps tersebut dan Mai bagi 5 bintang! 

Sebab?? Sebabnya Apps itu memang mudah untuk kongsi iklan dekat laman sosial Facebook dan Twitter. Actually pada Mai, Apps itu sesuai untuk mereka yang malas nak buka laptop macam Mai. Salah satu kelebihan Apps 8Shared ini, Mai dapat tengok bila dia update earnings kita dan jumlah earnings kita. Contoh:


See! Best kan? Kalau kita guna dekat laptop, kita tidak tahu bila dia update earnings kita kan. Selain itu, kalau earnings kita dah cukup RM50 atau ada iklan baru untuk kita share, Apps tersebut ada notification untuk memberitahu kita.

Easy as A, B, C right? So kalau rasa malas nak buka laptop macam Mai nie, boleh lah download ye :) Just pergi kat Google Play Store and search 8Shared :)

Ok 'till we meet again :) Sayonara :)