Tuesday, 16 July 2013

Rezeki Kura-Kura Comey

Salam Sejahtera!!


Tengah excited ni! Korang nampak tak kura-kura tomey kat atas tue ?? Ehee!! Before that, tQ to Cik Hawa sebab inform tentang nie . . Kalau tak kerana dia, Mai rasa terlepas Mai menang kura-kura tomey tue . . Cik Hawa bagi link blog GA Kak Nazirah dan dia suruh buka . . Bila Mai buka, rupanya pengumuman pemenang Segmen Kak Nazirah . . So Mai tengok no bertuah itu ::


Dan! Jeng jeng jeng!!


Syukur! Rezeki Mai dah kura-kura tomey :) tQ jugak kak Nazirah sebab inform Mai selang beberapa minit lepas Mai sent detail :) Tak sabar nak dapat si comey tue :)

End!