Thursday, 25 July 2013

Hey Stalker!

Salam Sejahtera!!


Korang pernah ada stalker tak ?? Mesti pernah kan . . Memang annoyed rasanya bila stalker ini asyik ikut saja kita ke mana sahaja kita pergi tapi stalker Mai ini selalu ikut perkembangan Mai di blog . . 

Tahu-tahu saja dia follower Mai berapa dan apa post Mai . . Siap dia kata "Orang tu dah popular . . Tengok follower dia 800+ . . " katanya . . Katanya tau . . Bukan Mai reka-reka . . Popular ke Mai ek ?? Rasanya tidak . . Tidak ada perkataan popular dalam kamus hidup blog Mai . . Mai buat blog bukan hendak popular tapi ingin berkongsi dan mencari ilmu saja . . 

mana mata abam ??

Inilah stalker cute yang selalu jenguk blog Mai . . Ehee!! Sorry abam, I kidnap your pic :) Rajin dia stalk blog Mai yang merepek ini . . Ada-ada saja dia kata Mai dah popular . . Cubit nanti baru tahu . . Mai baru tahu dia rajin stalk blog Mai . . Ingatkan tidak berminat nak tengok sebab entry memang merepek semua . . 

Korang mesti ada stalker cute jugak kan ?? 

End!