Friday, 12 July 2013

Dah Break ??

Salam Sejahtera!


Korang kenal dengan gadis comel di atas itu? Beliau adalah Puteri Awani . . Owner kepada video 'Couple Seminggu" itu . . 

Hari ini kecoh mengatakan mereka sudah putus . . Adakah sahih berita yang korang dapat itu ?? Mai pun mulakan misi Charle's Angles *betul ke aku eja* Mai menjejaki akaun Twitter beliau dan membaca segala tweet mereka . . DAN!! Mai terjumpa ini ::


'KAMI BELUM BREAK ! HOPE FAHAM' kata Puteri Awani menerusi laman Twitter beliau . . Begitu juga dengan teman lelaki dia yang mengaku bahawa mereka belum putus dan masih menjalinkan hubungan seperti biasa . . 

Mai tidak pasti dari mana datang berita yang mereka sudah putus . . Mai baca sudah membaca beberapa berita yang mengatakan mereka sudah putus hubungan . . Tapi apa yang Mai jumpa adalah sebaliknya . . Teman lelaki Puteri juga sempat menenangkan dia . . Mai paham perasaan dia itu . . 

Untuk entry yang Mai post kelmarin, hanyalah pendapat Mai . . Mai tidak mengeluarkan fitnah atau menyuruh membenci dia . . Jangan salah paham dahulu . . Mai tidak mengutuk pun kerana setiap manusia tidak lepas dari dugaan . . *seperti Mai yang berpuasa hari nie . . lapar tau!*

Di bulan yang mulia ini, sedekahkan lah sepotong doa agar Tuhan memberikan Puteri dan teman lelakinya kesabaran dan kekuatan untuk menempuhi dugaan itu . . 

End!

nota terbang :: sabar ek dek . . banyak kan bersabar . .