Friday, 24 May 2013

My 3 Selfish Wishes ~ Haaaaahaa !

Salam Sejahtera !!

First of all, Mai nak wish HAPYY WESAK DAY to all Buddha people :)


Okay, back to title :)

Hari nie Mai tiba-2 terfikir kalau lah Mai jumpa tea pot macam dalam cerita Aladin tue kan . . Gosok-2 dan JIN pun keluar !! Huahaaa ! Mai terfikir lah apa 3 permintaan yang Mai nak buat ek 
*fikir sambil mamam waffel*

Okay here my 3 selfish wishes :P

First Wishes ::

Mai nak bilik Mai sendiri *nanti rumah dh siap pun koe dpt blik sndiri*
Okay-2 ! tue memang tau pun tapi sebelum rumah dady siap la :P Mai nak bilik sendiri . . Bilik yang besar *sbb koe pun besar* , ada tv dalam bilik, ada king size bed *perghh demand* Pastue Mai nak ada Cupipi besar ke bilik Mai *nie bkn first lg dh* Last bu not least, Mai nak dinding yang boleh conteng and padam tue . . Boleh Mai conteng untuk lepas geram :P

Sencond Wishes ::

Mai nak kurus kan pipi Mai yangg dah tembam nie T_T sobss . . cuba tengok gambar bawah nie ::


Jujur ek, Mai x telan tong gas tau . . Lengan and pipi Mai dah tembam ! So i wish i can KURUS back *fail english language*

Last but not least ! Third Wishes ::

*tarik nafas dalam-2* Mai nak ada baby ! Sebab dorang cute-2 kan ! Geram Mai dengan pipi dorang ! Uhuuu !

Okay, tue je entry merepek Mai kali nie . . Ohh Gawai is coming soon !!




Jum ngajat rami-2 juh ! Anang malu-2 . . *google search sendiri*

End !!