Tuesday, 21 May 2013

11 Things About Me

Salam Sejahtera !!

TQ tue Si Comey nie tag Mai . . Okay let's start :)


Few rules need to be followed :
1. Post this rules
2. Write 11 thing about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. You are not allowed to tag back 

Okay here the 11 things about me . . This is FACT tau :)

1. Mai seorang yang panas baran tau . . Mai akan marah walaupun benda tue kecik jak 

2. Mai suka baling barang masa marah . . HP yang Mai guna nie x tau HP ke berapa sebab Mai banyak kali baling HP bila marah . . Bukan HP jak tapi apa je benda depan mata, Mai akan baling. .

3. Family Mai gelar Mai "PIPI PAU" sebab Mai makin tembam & pipi Mai makin tembam . . 

4. Bila x ada kelas @ event , Mai x kan mandi satu hari tue . . Malam tue baru Mai mandi :P

5. Mai akan kumpul pakaian dalam baldi banyak-2 . . Then bila dh penuh baldi tue baru Mai cuci . . 

6. Mai x pandai sangat masak . . Paling Mai terer masak is TELUR GORENG :P


7. Mai kuat merajuk . . Even benda kecik pun Mai akan merajuk . . 


8. Mai x pandai kemas tempat tido Mai bila bangun tido 


9. Mai suka buat keja last minit


10. Mai x suka lipat baju yg dah cuci


11. Berat Mai dah naik sebab Mai asyik makan ayam :P

Nie soalan & jawapan Mai kena jawab ::

S: siapa idola anda dalam dunia blogging ni?
J: ramai . . x tau nak petik yg mana satu . . 

S: single / taken..? ehemm...:)
J: single but not available . . 

S: samsung / blackberry?
J: Samsung

S: movie yang paling korang suka tengok?
J: byk kot tp yg paling suka 3 temu janji kot

S: hobi masa lapang?
J: hobi ?? hurmm Mai suka tido je . . 

S: korang obses dengan apa..? (contoh-novel,gajet / kpop) hihi
J: Mai obses dgn KUCING & BABY !! sebab cute sgt :)

S: artis yang korang paling minat?
J: Aliff Aziz :)

S: bila korang start ada blog.?
J: April tahun lepas

S: suka join segmen/ GA tak..? kenapa?
J: suka bila ada masa . . sebab rajin support GA/Segmen . . 

S: handphone yang korang pakai sekarang?
J: Samsung Corby II sebab belum maju lagi . . tunggu nt baru beli

S: suka aiskrim coklat / vanilla.?
J: dua-2 Mai suka . . nyum nyummm

So here soalan untuk next tag ::

1. umur korg skrg?
2. korg suka lagu apa ?
3. suka warna apa?
4. jenama laptop korg 
5. baju korg pkai skrg?
6. korang ada moto @ kereta ?
7. tinggal rumah sewa @ dgn family?
8. dah keja @ study lagi ?
9. nama manja korg ?
10. hadiah paling best korg dapat?
11. makanan kegemaran ?


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11