Sunday, 21 April 2013

Panas Panas !! Bikin Hati Panas Je !!

Salam Sejahtera !!


Meh lepak sat ! Mau cerita pasal seorang pengomen setia . . Serius , semua komen yang di drop kt Channel Bobo , mesti dia reply termasuk komen Mai . . Meh tengok komen dia reply ::


Ada ke patut dia panggil Mai sundal & betina ?? Mai reply comment orang lain kot . . Tapi dia yang dok sebok reply komen tue . .  Perrghh !! Memang panas lah Mai bila orang panggil macam tue . . Boleh dikatakan hampir semua komen yang menyokong Bobo tue , memang dia maki habis-2 . . 

Jum tengok ::




Mai tak tahu apa masalah budak nie sampai nak boikot habis si Bobo tue . . Mai ada juga buka channel dia , memang teruk lah . . Habis semua parody kat Malaysia nie dia boikot . . 




Entah apa yang dia angin sangat dengan video kat Malaysia nie . . Kalau tak suka , janganlah tengok . . Dok diam-2 !! Nie x , habis semua nak di komen nya . . Apa kata koe buat video koe pulak , meh aku nak tengok talent koe tue . . Baru best !! 

End !!

nota kaki :: komen yang mengutuk buat orang bertambah semangat nak buat lagi bagus :)