Sunday, 21 April 2013

Benci Pop-Out Like FanPage

Salam Sejahtera !!

Tengah-2 syok a.k.a excited nak baca entry tentang retis nie , bila klik link tue . tunggu loading dulu . . Okay , layan Facebook balik . . Mana tau ada lagi menarik . . Lepas tue buka balik link tadi dengan harapan dapat baca TAPI !! Keluar pulak pop-out macam nie ::


Memang panas lah kan . . Eden raso eden dah Like FanPage ekau tue haa !! Poe cek !! 

Urrgghh !! Even kita dah Like tapi benda tue tetap keluar juga suruh Like . . Admin blog tue memang set kan macam tue ke ?? Even orang dah Like pun kena Like lagi ?? Kalau Mai senang je , Unlike balik then Like balik . . Tapi letih doe !! Cuba lah korang paham perasaan kami sebagai pembaca !!

Btw, dapat yang masa kejap macam atas tadi tue okay lagi tapi bila dapat yang masa lama macam nie ::


Oo Mak Kau !! Bilo nak habis nyo ?? Berjanggut eden nunggu ekau hilang oi !! Masa asal is 2000 second, 60 saat bersamaan 1 minit so berapa ek ?? Fail betul Math kau Mai . . Ish-2 !! Korang lah kira kan berapa . . Tapi still masa yang lama untuk tunggu tue !! 

Please lah !! Jangan memaksa kami untuk menge-LIKE fanpage korang tue !! Selalu nya , dorang akan update cerita yang dah lapuk !! Means , cerita tue dah pernah di ENTRY kan oleh blogger lain tapi dorang update jugak . . So , WAJIB ke kami LIKE fanpage anda ?? 

Macam cerita nie ::


Err !! Mai rasa tahun lepas pun ada juga kan story pasal ulat nie ?? Nie dah 2013 pun masih dok post kat fanpage cerita lama ?? So , dari situ dapat tengok yang dorang nie sebenarnya dah habis cerita nak update sampai cerita hok lama pun dok tempek kat situ ! WAKE UP DUDE !! Post a new story !!

One more thing , kita tak boleh percaya sangat dengan entry dorang nie . . Kebanyak kan nya lebih tajuk dari cerita . . Kadang-2 tajuk tue sorang saja je bagi panas tapi entry tue langsung tak ada kena mengena pun . . 

Last but not at least , selalunya fanpage nie akan share cerita dari fanpage yang bersahabat dengan mereka . . Like this ::




Okay , 3 fanpage berbeza tapi post entry yang sama . . So , lagi sekali Mai tanya , WAJIB kah kami like fanpage anda ?? Ikhlas ke LIKE fanpage tue ??

Fikir-2 kan lah ek . . Btw, jangan pulak ada yang banned Mai lepas nie . . 

End !!