Tuesday, 19 March 2013

Journey To Ipoh, Perak :) (entry bergambar)

Salam Sejahtera !!

Baru berkesempatan update entry . . Mai tak berapa sehat sangat nie . . Selsema je hidung nie . . Doa kan Mai sembuh ye . .

Okay . . Entry kali nie just entry bergambar je :) eheee :)

tiket flight Mai . .

nie masa dah check in . . bosan tak tahu nak buat apa so tengok ada kapal terbang so apa lagi . . SNAPPING TIME :)

beg Mai yang selalu Mai bawak . . lagi satu dah masuk kargo . . Mai sempat lagi say "babai" kat bag Mai tue . . senyum je pramugari kat counter tue :P

muka serabut Mai . . nie dah tahap bosan tau . . yang belakang tue mai rasa lampu kot . .


kasut Mai !! eheee !! nie lah akibat dah bosan kan :)


haa !! baru teringat ada novel dalam beg nie . . Mai pun baca lah . . sambil tue tengok-2 pramugara depan Mai . . hensem :)


haaa !! nama dia Farah !! comel + kecik je orang nya tau . . dulu student UUM tapi skrg dah graduate tapi belum Convo lagi lah . .

Petah jugak mulut Farah nie . . Sama dengan Mai . . Ada je topik yang kami sembang . . Tengok pompuan muka arab , lepas tue sembang pasal kawan muka arab . . Suka sembang dengan Farah . .

Farah nie pun macam Mai juga . . Suka amek gambar . . Mai pun same juga Farah . . Tapi bila dah banyak orang kat situ , Mai jadi malu pulak . . Tapi Farah tak . . Mai suka . . Ehee !!


Mai tak tahu kenapa mata Mai jadi besar time nie . . padahal Mai tak besarkan pun mata Mai . .


Haa !! nie Mai duduk sebelah KFC . . Lama juga Mai cari plug . . Akhir nya dapat juga :)




Mata Mai dah layu je . . tak larat nak senyum . .


Sekali sampai kat depan Sepang , jem pula jalan . . berduyun-2 kereta kat situ . .



Rupanya ada Konsert kat Sepang tue rupanya . .  Lambat cerita Mai nie . .

Now !! Im safely arrive at Ipoh !! Cousin Mai amek kat Medam Gopeng . . 

*ehh ?? mane gambar kat Ipoh ??* ehee !! nanti Mai update lagi ek . . Tengah kusyuk baca pasal blogger yang buat segmen pilih hadiah tue . . naseb tak join . . phheeeww !!

To her :: dek oi !! nak buat segmen @ ga pun , biar ikut kemampuan . . kalo tak mampu , jangan nak bagi hadiah konon Iphone tue . . adoiii !! kan dah kena bash . . bukan kat blog je tp kat twitter dia kena jga . . Semoga dapat pengajaran ye dek :)

End !!

nota terbang :: hadiah jam tue tertinggal kat atas meja . . dah sampai Ipoh baru Mai ingat . . tak pe , balik kuching nanti , Mai akan post dengan segera dengan bantuan super saya !! yeeaahh !! *apa koe merapu nie mai -_-*