Friday, 22 March 2013

Bila Dia Nak Insaf Ek ??

Salam Sejahtera !!

Korang ingat tak GA sorang blogger yang konon nak bagi gadjet mahal tue ?? Mai pun belum berkemampuan nak beli . . Apatah lagi nak bagi orang suka hati kan ?? Btw , mesti korang tau kan . . Dah kecoh pasal dia nie . . 

Tadi Mai online guna HP , Mai tengok news feed blogger Mohd Zuhri yang budak tue buat kecoh kat group yang bernama "Isma Kids" . . Mai pun terjah lah . . Tak sangka , ada jugak yang menyokong si penipu tue !! Maybe dorang tak tahu kot . . 

Okay , here the bukti ::






Lepas tue , hilang entah kemana budak tue lepas blogger Zuhri masuk komen . . 

Nie Mai pulak Inbox dia ::


Amek kau !! Sedap tak kena bash dengan Mai !! Kalau lah betul sponser yang bagi ::

  1. kenapa di tiba-2 batal GA dia tue ??
  2. kenapa dia tiba-2 tukar hadiah ??
  3. kenapa dia tak tunjuk gambar gadjet tue ??
  4. kenapa dia delete blog dia ??
  5. kenapa dia lari time blogger Zuhri masuk komen ??
  6. kenapa dia tak balas pertanyaan orang ??
  7. even orang bash , kenapa dia tak mempertahankan diri dia kalau dia betul ??
Am i rite ?? Mai sendiri pun pelik binti hairan . . Nak kata dia betul pun susah sebab dia lari dari kesalahan dia . . Dah tue jaja cerita sana sini konon nak minta simpati . . Orang yang tak tahu cerita memang lah dia boleh tipu tapi kami yang blogger yang kamu tipu , tak dapat lepas nye dek oi !!

 Mari lah kit berdoa semoga dia insaf dari memburuk kan orang & jaja cerita untuk menagih simpati  . . If dia , minta maaf , Mai rasa , boleh lagi Mai maafkan dia tapi bila dia kata peserta "BATAK" hadia tue yang buat Mai geram . . Even Mai tak join *tak sempat sebenarnya* tapi Mai tetap geram juga . . 


Lepas nie Mai nak juga buat GA . . Mai nak bagi Lappy Apple dekat korang kan . . Mai pun nak femes juga :P

Now , Mai dengan Blogger Hawa & Zuhri tengah bash budak nie . . 


Cari je . . Ada je kat situ . . Ahakk !! Btw , nk buat GA pun agak-2 lah kan . . Dah kena bash lari pulak budak kecik nie !! Hadoi !! 

Btw , meh tengok muka penipu tue ::

nie agak nya hadiah gadjet yang dia nak bagi . .


muke je comey tapi dah menipu . . hurmm !!

End !!

nota terbang :: bagi cabai kat mulut tue pun belum tentu insaf . .bagi makan tapak juga bdk kecik nie nt . .