Saturday, 2 February 2013

Yesterday Practical & TODAY TRIP TO INDIA STREET ! !

Salam Sejahtera ! !

Semalam Mai ada practical about TISSUE PROCESSING . . Mana student M.L.T @ Medical Laboratory Technique mesti tau kan . . 
 
Okay here pic yang Mai snap ::
 
sebelum pegi practical !!

yeahhh !!

cute ke ?? macam ap je mai tgk !!


brother sharul !!



buat muka cute plak !!


1 MALAYSIA !!

ap lah dorg buat tue . .

NURULL !!!!
AND !! Hari nie , Mai ada kelas kat Main campus . . Pagi-2 lagi Mai dah ada buat Mai & Nurul marah . . 

Dah lah dah lambat nak pegi koleh + belum mandi , boleh pulak Mahluk Tuhan nie mandi lambat-2 . . Hanya Tuhan jak tahu . . Eeeee geram nya Mai !!

Pegi kolej pun jalan laju-2 . . Takut tertinggal bas . . DAMN !!

Okay enough !! Lepas kelas , Mai dengan Nurul pegi India Street . .

Here the picture ::

Sebelum pegi India Street , kami singgah kat Tun Jugah Mall . . 

Sempat lagi kami lepak kat kerusi urut tue !!

ehekk !!

peace !!

hakhak !!

nurul !!
 Okay !! Teruskan perjalanan ke India Street . . Now kami lalu kat WaterFront . . Kalau pegi Kuching, tak sah kalau korang tak pegi WaterFront !!

bot !!
 Dulu Mai penah naik sekali bot tue . . Nak pegi seberang so kena lah naik bot tue . . Mai dgn kawan-2 . . Mula-2 pegi , Mai okay jak . . Tapi bila patah balik, turun-2 dari bot terus Mai muntah !! Peeerrgghhh !! Malu jugak Mai tau . . 


Haa !! Dah sampai India Street . . Nie Mai duduk rehat jap . . Sebab penat !!
 


ehehhhh !!

busy nurul dengan hp dia
jemput minum air kelapa . .
 Ahaaa !! Kami pegi India Street just nak temankan Nurul beli bateri hp dia . . Soo kejap je kami pegi :)

Kat bawah nie gambar dalam bas ::





jangan tenung lama-2 . . tak cantik pun



nurul pegi bayar tiket bas

bukti tiket bas tau . .

cube korang teka , yang mana kasut Mai :)
Ahaaa !! Tue je entry for this afternoon . . Nak tunggu follower ke 400 nie . . skrg dah 399 . . One more !! 

End !!