Saturday, 2 February 2013

Yeayyy Follower ke 400 TAPI . . .

Salam Sejahtera !! 

Hepy dah dapat follower ke 400 tapi . . 

Jum tengok pic nie ::


Tue dia follower ke 400 tapi bila klik ::


 WHERE IS HER BLOG LINK ?!

Seriusly . . taak ada langsung . . Yang ada hanya blog yang dia follow . . 

Buka ShoutBox pun tak ada dia tinggalkan komen . . 

HADOI !! Melepas lah dia dapat hadiah Topup RM10 dari Mai . . 

Korang ada idea tak , camne nak jejaki blog dia . . 

TAKE A NOTE !!

JANGAN PRIVATE KAN LINK BLOG KORANG 

Dah jadi macam nie , tak ke susahkan Mai . . At least leave lah komen k !!

Kepada SAKINAH ::

Kalau agak-2 nak hadiah tue , contact me at fanpage . . >SINI

Kalau tak nak , xpe . . Mai boleh sedekah kat orang lain . . Mai tunggu sampai PAGI ESOK je . . Kalau dia tak tuntut jugak , i just give to follower ke 401 . . 

AND if follower ke 401 pun macam SAKINAH tue , Mai just post kat sidebar no topup tue nanti . . 

Sape cepat , dia dapat !!

Tak pun , nanti Mai bagi kat pemenang bertuah Short Segmen Mai nanti !!

TQ !!

nota butterfly :: bengang dengan blogger yang suka sangat PRIVATE kan link blog dorang !!