Friday, 22 February 2013

Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya

Salam Sejahtera !!


Haa !! Nie kesah blog Mai . . 

1. Nama blog Mai mase mula-2 berblog dulu adalah Aries Pinky :) Bintang Mai Aries & Mai minat warna pink so Mai gabungkan lah & jadilah Aries pinky . . Lepas tue Mai berhijarah ke Mailey Jayley sampai lah sekarang . . 

2.Mai start berblog awal bulan 4 tahun lepas . . Mase tue Mai cuti sem kat Ipoh & Mai tergerak hati nak buka blog Mai (bukan yang sekarang) tapi sayang sebab Mai x ingt password nya . . Sedih jugak lah . . Lepas tue , Mai buat lah blog baru (yang sekarang) . .

3. Kenangan pahit :: Dapat komen yang buat Mai geram dari Anon . . Ishh !! Sempat lagi dia kata tajuk tuto Mai blank & tak menarik . . Setiap orang ada cara tersendiri lah !! Lepas tue , Mai paling geram time domain .my ada prob masa bulan lepas . . Dengan GA yang dah nak tamat tapi still x dapat buka . . Memang geram lah . . Lepas tue , baru-2 nie Mai terkena dgn komen yg ada kt shout box . . Mai klik jela tapi link tue link iklan Churp-2 . . Peerrgghh !! Geram betul dengan orang tue . . Last-2 kena BANNED !! AMek koe!!
 
Kenangan Manis :: Mai dapat kenal dengan korang semua !! Semua blogger sporting habis . . Espcially Kak Niexzha , Kak Didiey , Paly , Ina , Feroz & paling awal Mai kenal is Kak Uzu . . Dorang semua banyak membantu Mai walaupun Mai nie banyak songeh . . Domain Mai pun berubah . . Dari panjang berjela ke pendek sudah sekarang . . Tak sampai setahun Mai dalam dunia blog nie tapi Mai dah mula di kenali . . Mai hargai sangat-2 :) 
 
Idola Mai :: Masa Mai buat blog , Mai memang tak ada idola sebab Mai buat blog sebab saje-2 tapi sekrang dah ada . . Mereka adalah :: Kak Uzu (http://www.kisahemasputih.com/) , Kak Niexzha (http://www.nieyxzha.com/) , Kak Didiey (http://athirahdiyana87.blogspot.com/) & paling Mai tabik hormat is Paly (http://www.paly.my/) sebab blog beliau masih newbie @ hampir seumur dengan blog Mai tapi dia dah jauh tinggalkan Mai . . Follower dia lg banyak dari Mai . . Cayalah paly !!
 
Haa !! tu je la cerita tentang kesah blog Mai nie :) . . 
 
Yang belun join tue , jom lah join !! Klik >SINI<